Please select To the mobile version | Continue to access the desktop computer version
View: 2518|Reply: 5

GS1 Completely Dead

[Copy link]

1

Threads

3

Posts

29

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
29
Post time 2020-12-20 21:00:38 | Show all posts |Read mode
Hi, my GS1 is completely dead, does not show anything on screen but the light on the board flashes when plugged in so I know there is power. I tried to used the USB burn tool to flash the firmware but it doesn't show as a device in the Phoenix USB software when I follow the instructions. Any idea what to do?
Reply

Use magic Report

1

Threads

3

Posts

29

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
29
 Author| Post time 2020-12-21 23:30:45 | Show all posts
Hi, it was working fine but then one day it just did not turn on at all and seems to be dead.

I also tried to flash firmware using SD card method, but it just shows a black screen and the light on the box flashes continuously.
Holding the reset button while powering up also does not do anything.
Reply Support 1 Not support 0

Use magic Report

391

Threads

4190

Posts

110K

Credits

Administrator

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Credits
12681
Post time 2020-12-21 16:57:52 | Show all posts
Under what circumstances did you have this problem? Did the problem suddenly appear during use, or the problem only after the operation?
Reply Support Not support

Use magic Report

391

Threads

4190

Posts

110K

Credits

Administrator

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Credits
12681
Post time 2020-12-22 16:38:10 | Show all posts
dfitz1000 replied at 2020-12-21 23:30
Hi, it was working fine but then one day it just did not turn on at all and seems to be dead.

I al ...

You can check the firmware in the link and try to re-burn the firmware via USB
http://www.bee-link.com/forum.ph ... amp;extra=#pid55556
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

3

Posts

29

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
29
 Author| Post time 2020-12-22 18:33:51 From the mobile phone | Show all posts
Yes I tried that, but it doesn't show up in the software when I connect it with USB.
Reply Support Not support

Use magic Report

391

Threads

4190

Posts

110K

Credits

Administrator

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Credits
12681
Post time 2020-12-24 12:01:30 | Show all posts
dfitz1000 replied at 2020-12-22 18:33
Yes I tried that, but it doesn't show up in the software when I connect it with USB.

Hello, if you do not detect the device in the software, it is most likely because the driver of the burning tool is not installed, you can try to change the USB port and start burning again
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Sign up

Points Rules

Quick Reply To Top Return to the list